24 de febrer del 2008

Terra Dolça a Sant Cugat del Vallès


Vosaltres, el millor regal!

Abans de res, vull agrair-vos la vostra assistència. Sense vosaltres no hi hauria hagut espectacle. Gràcies, de debò. La vostra presència ha estat de gran ajut perquè Cicatrius comenci amb bon peu, i això ens dóna ànims per tirar endavant.

Estic molt agraït a tots els comentaris que alguns de vosaltres em vau fer arribar en acabar la sessió, i no cal dir-ho, a les mostres de suport generalitzades. Vull, efectivament, que hi hagi remoguda emocional (costa tant, aconseguir-ho sense morir en l'intent!) i si heu sortit diferents a com vau entrar, em dono per satisfet: que el vostre viatge no hagi estat en va.

Jo m'ho vaig passar francament molt bé (tot i que l'estrena representava un plus de nervis), em vaig sentir molt còmode al costat de la Luz Marina, la seva veu i la seva música... em feien feliç. A mesura que avançava l'espectacle m'anava tranquil·litzant i gaudint cada cop més de la vostra presència: les vostres cares, les mirades d'atenció... i algunes llàgrimes d'emoció. Que em permeteu viure aquestes coses no té preu.

Ara ens toca a la Luz Marina i a mi, llimar les arestes que hem detectat i potenciar les parts que han agradat i tornar a posar-ho a prova a Tarragona. Si algú vol col·laborar amb el seu granet de sorra a millorar l'espectacle, el seu comentari serà benvingut.

Si voleu sentir l'entrevista, cliqueu a Ràdio Sant Cugat.

Gràcies,

Jaume

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Luz Marina i Jaume, vau aconseguir que m'arribés un espectacle compacte, com un regal que el vas obrint poc a poc, el descobreixes i te'l sents teu, molt proper. Voldria fer-vos alguna crítica que us ajudés a millorar-lo, però avui no me'n surt cap, potser demà.
Elena

Anònim ha dit...

Elena,
T'escoltarem amb les orelles ben parades i el nas ben esmolat.
Gràcies.
Jaume

Anònim ha dit...

Jaume després d'escoltar els teus relats he entes perquè els nens sempre volen que els hi expliquem, per una estona vaig estar pendent de les teves històries i el mòn es va fer mes sencill i les paraules eran com un bàlsam als sentits necessitem de gent com tu per apendre a sommiar i deixar-nos portar.
Luz la teva veu es meravellosa no deixis mai de fer-la sonar

Anònim ha dit...

Sóc l'Elena,
del vostre recital només molloraria la posada en escena, que ho feu en un escenari de veritat, proper, però escenari i que els focus hi tinguin un paper destacat.
Una abraçada

Luz Marina i Jaume Viladric ha dit...

Elena i Rosa,
Gràcies pel vostre granet de sorra: sí, tindrem en compte el tema de l'escenari i dels focos, crec que l'espectacle guanyarà en presència. Tinc un dubte... Creus que això allunyaria massa la narració al públic? Potser només és una sensació meva, potser realment s'allunyaria i em toca a mi, aconseguir fer-la propera... No sé, help!! Però ho tindré en compte, crec que tens raó i l'espai escènic també té el seu llenguatge.
Rosa, gràcies pel teu suport. Estic content que algunes històries et fessin oblidar el món dels maldecaps, i que t'apropessis en aquest món més senzill que dius, que de fet, cadascú viu segons el seu bagatge (o no diuen que és així?). Pel que fa a la veu de la Luz, opino com tu... a mi em fa sentir feliç.
Un petó a les dues,
Jaume

Anònim ha dit...

EL MEU PARE A ESTAT MOLT TEMPS PRERARAN-TO, ASPERO QUE OS AGI AGRSDAT!!!!

MARIA V.

Anònim ha dit...

Hola ha tots, el meu pare ha estat travallant molt, ha casa no parava!!!
La seva companya la Luz Marina tambè ha trvallat molt, espero que us ho agiu passat molt bè!!!!

Carla

Anònim ha dit...

Hola Jaume! Sóc la Gemma.

Em va agradar molt venir-te a veure al Terra Dolça. Em va fer molta il·lusió veure't i veure el vostre espectacle, a més a més em va agradar molt! Hi ha cançons i històries molt emotives i boniques! De fet n'hi ha una, la del ram de flors, que no només m'agrada molt i ja coneixia, sinó que estava dubtant si posar-la o no a un espectacle de monòlegs que faig.

Bé, espero que, després de l'èxit de l'estrena, us surtin molts bolos i us vagin, com a mínim, igual de bé.
Gemma

Unknown ha dit...

Hola Jaume i Luz!

Ja veieu, fa molts dies que ho tenia pendent però no hi ha hagut manera de connectar-m'hi. Poca cosa puc afegir al que ja us he dit, però sempre és millor que quedi per escrit, no? Em vaig emocionar molt i em vaig poder identificar en les vostres paraules i música... Vaig reviure moments molt tendres de la meva vida, i també moments molt dolorosos, això és inevitable, però la gran virtut de l'espectacle és que cadascun de nosaltres se'l va poder fer seu i que segur que hi ha tantes vivències com persones hi vam ser.

MOLTES FELICITATS I MOLTA SORT!!!

Anònim ha dit...

Hola Luz Marina

Referente al concierto del sábado, creo que sería bueno que pongáis vuestro nombre en el programa de mano que dais en el concierto.
No se como va la publicidad a nivel local o de ayuntamiento en SALT Cugat pero estaría bien que os anunciéis cuando tengáis algún concierto, creo que merece la pena que la gente escuche este tipo de actos.
El tiempo del acto fue el correcto y merecía la pena el rato de calma y emotividad. Creo que las personas estamos poco acostumbradas a expresar sentimientos y pienso que es bueno y necesario para todos.
Emilio como sabes bien no es amante de los conciertos pero me comentó que se había encontrado a gusto y que le había gustado. El sabia bien a lo que iba y no protestó, sino todo lo contrario me dijo que le había servido para desconectar un rato de estudiar.

24/02/2008

Carmen