4 d’abril del 2008

Ressenya de l'estrena al "Tot Sant Cugat"

Publicat el 14 de març de 2008, per E. Bigas

AULA DE SO

"Cicatrius" un cant a la tristesa per aconseguir l'alegria


Quan acaben les classes els professors de l'Aula de So enceten una faceta diferent de la seva professió. Luz Marina Díaz, que porta els grups corals dels més petits de l'escola i també fa les classes de llenguatge, aquest trimestre té en cartell Cicatrius, un espectacle estrenat fa uns dies al Terra Dolça.


En aquest recital de contes i cançons, amb veu convincent i modulada en Jaume Viladric (el seu company en aquest viatge), va desgranar un conte rere un altre. Tots reflectien les cicatrius que resten de les ferides que hom pateix al llarg de la vida. Personatges valents que encaren les emocions i les deixen viure, tot sabent que tard o d'hora poden provocar dolor.


Luz Marina interpretava, de manera intercalada, unes cançons profundes i delicioses. S'acompanyava amb la guitarra clàssica, que donava credibilitat i intimitat a l'espectacle que s'estava oferint. La bellesa de la seva veu va deixar una emprenta, sense desig d'oblidar, a qui la va sentir.


És, en definitiva, un espectacle emotiu, vibrant, que busca pertorbar, commoure, entusiasmar... el públic.


La propera cita la tenen el dia 5 d'abril a la Teteria Catar, Lloc de Trobada, a Tarragona.

Elena Bigas

2 comentaris:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

que fàcil sembla allò que sempre has volgut i mai has tingut, oi Jaume? Gràcies pel comentari.

Jaume Viladric ha dit...

Ho sento però tinc massa incògnites i no entenc el missatge. Ara mateix em queda el dubte de si el meu comentari t'ha ajudat o t'ha fet mal. Les coses que vols aconseguir perquè mai has tingut poden semblar fàcils o difícis en funció de la nostra disponibilitat i no de les coses en elles mateixes.
Una abraçada,

Jaume